Cloud

Onze kennis en ervaring op Cloud gebied is de laatste jaren sterk toegenomen.
Hiermee zijn we in staat zijn om steeds groeiende lijst van Cloud oplossingen en producten te kunnen aanbieden.  Denk hierbij aan zakelijke filesharing en online backup oplossingen.
Maar natuurlijk ook Microsoft Office 365 welke wij hieronder nader toelichten:

Office 365

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot je vertrouwde Office programma’s. Je kunt eenvoudig en in realtime (samen) werken en informatie delen, ook onderweg. Het is veilig en betrouwbaar. Je betaalt een vast bedrag per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Verschillende abonnementsvormen 

Office 365 is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen. U kunt dus eenvoudig bepalen wat uw organisatie wel of niet nodig heeft. Afhankelijk van het abonnement krijg je ook mobiele apps voor je smartphone of tablet van deze hulpprogramma’s. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit verder uit te breiden met Skype for Business, Yammer en online vergaderen.

Beter samenwerken, ook onderweg

Met Office 365 is al uw werk toegankelijk. Het maakt uw organisatie efficiënter en productiever. U bent altijd op de hoogte van ieders wijzigingen in hetzelfde document, zelfs als wijzigingen tegelijkertijd zijn aangebracht. Van al uw bestanden wordt automatisch online een reservekopie gemaakt, ook van de bestanden op uw laptop of pc. Geen laptop of pc in de buurt? U kunt een complete versie van Office streamen op elke laptop of pc met een internetverbinding. Wel zo handig!

Aan de slag!

We ondersteunen organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen met u bepalen we welke functionaliteit uw organisatie nodig heeft  Hierdoor weet u zeker dat uw organisatie optimaal profiteert van de vele en uitgebreide mogelijkheden.

De voordelen van Office 365:

  • Vrijwel altijd beschikbaar
  • Zeer flexibel
  • Lage en vaste periodieke kosten
  • Schaalbaarheid
  • Security

Meer weten? Bel 085-3011351